- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Dorada umpluta in crusta de sare si lamaie trebuie sa o incercati pentru ca este delicioasa, gustoasa si, cu siguranta, pe placul dvs.
Ingrediente
-
4 buc dorada
-
400 gr sare de mare
-
3 lamai
-
2 oua
PENTRU UMPLUTURA:
Instructiuni de preparare
- Umpleti dorada cu legumele si frunzele de menta.
- Amestecati sarea cu albusul de ou si coaja rasa de lamaie, apoi puneti strat subtire pe o tava, apoi dorada, pe care o acoperiti cu un alt strat. Introduceti pestele la cuptor la foc moderat timp de 20 minute (pana se intareste si se rumeneste sarea).
- Dupa coacere, scoateti pestele si inlaturati crusta de sare. Scoateti fileurile si serviti-le cu legumele din interiorul sau, stropindu-le cu ulei de masline.