Muschi de miel in crusta

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Reteta de muschi de miel este un deliciu pentru masa de Paste.Si nu numai..O puteti prepara si pentru un pranz in familie.De asemenea puteti folosi in loc de muchi de miel , muschi de vita sau de porc.

Ingrediente

    • 1 muschi de miel
    • 3 felii paine
    • 150 ml lapte
    • 2 oua
    • 1 lingura ierburi aromate( patrunjel verde, marar. menta proaspata, cimbru, coriandru)
    • 1 lingura mustar
    • 3 linguri parmezan ras
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Condimentezi muschiul de miel cu sare si piper, apoi il asezi intr-o tigaie unsa cu ulei. O rumenesti pe ambele parti la foc mic, fara sa prinda crusta. Carnea trebuie sa ramana suculenta.
  2. Inmoi painea in lapte, o lasi 5 minute, o storci usor si o mixezi cu ierburile aromate. Adaugi parmezanul ras, ouale si amesteci pana se omogenizeaza bine compozitia.
  3. Ungi bucata de muchi cu mustar,cat este fierbinte, apoi o acoperi cu o crusta groasa din amestecul de ierburi cu parmeza. Il asezi intr-o tava unsa cu ulei pe care o introduci la cuptor pentru circa 15-20 de minute pana cand crusta se rumeneste frumos.
  4. Muschiul il servesti taiat felii, alaturi de un sote de legume sau de o salata asortata.

Recomandari

Friptura sau Gratar