Friptura de vitel la tava

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Friptura de vitel la tava este genul de preparat pe care merita sa il preparati ori de cate ori doriti sa impresionati pe cei dragi cu calitatile dvs de bucatareasa.

Ingrediente

    • 1 kg carne de vitel
    • 250 ml supa de carne
    • 1 patrunjel
    • 1 ceapa
    • 1 morcov
    • 1 crenguta de cimbru
    • piper macinat
    • sare
    • 60 gr unt

Instructiuni de preparare

  1. Carnea de la piept sau de la pulpe se taie felii groase.
  2. Legumele se curata, se spala si se taie felii subtiri, apoi se asaza intr-o cratita, iar peste legume se pun bucatile de carne, untul, sare si piper. Se introduce cratita la cuptor acoperita cu un capac, ca sa fiarba friptura inabusit, in supa de carne. Cand carnea este moale se ridica capacul si se lasa sa se rumeneasca frumos, dupa care se poate felia si servi alaturi de legumele din tava.

Recomandari

Friptura sau Gratar