- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pieptul de curcan in crusta crocanta este un fel principal delicios, gustos care se serveste alaturi de garnitura preferata si de salata.
Ingrediente
- 600 gr piept de curcan
- 150 gr pesmet
- sare
- curry
- oregano
- chilli
- patrunjel verde
- 2 linguri mustar
- 50 gr alune nesarate
- piper
- cimbru
- scortisoara
- 100 rg unt
Instructiuni de preparare
- Pieptul de pui se spala, se sterge cu sevete absorbante, apoi se taie felii, aca pentru snitele.
- Separat, se amesteca pesmetul cu putina sare, piper, cimbru, curry, scortisoara, chilli si oregano, se adauga alunele maruntite si patrunjelul tocat marunt.
- Se bat putin feliile de carne cu ciocanul de snitele, apoi se ung cu unt si cu mustar si se tavalesc prin amestecul de pesmet cu condimente si se asaza intr-o tava unsa cu unt.
- Tava cu bucatile de carne se baga in cuptorul incins si se coc pana cand se rumenesc frumos si se scot din cuptor.