Piept de curcan in crusta crocanta

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pieptul de curcan in crusta crocanta este un fel principal delicios, gustos care se serveste alaturi de garnitura preferata si de salata.

Ingrediente

    • 600 gr piept de curcan
    • 150 gr pesmet
    • sare
    • curry
    • oregano
    • chilli
    • patrunjel verde
    • 2 linguri mustar
    • 50 gr alune nesarate
    • piper
    • cimbru
    • scortisoara
    • 100 rg unt

Instructiuni de preparare

  1. Pieptul de pui se spala, se sterge cu sevete absorbante, apoi se taie felii, aca pentru snitele.
  2. Separat, se amesteca pesmetul cu putina sare, piper, cimbru, curry, scortisoara, chilli si oregano, se adauga alunele maruntite si patrunjelul tocat marunt.
  3. Se bat putin feliile de carne cu ciocanul de snitele, apoi se ung cu unt si cu mustar si se tavalesc prin amestecul de pesmet cu condimente si se asaza intr-o tava unsa cu unt.
  4. Tava cu bucatile de carne se baga in cuptorul incins si se coc pana cand se rumenesc frumos si se scot din cuptor.

Recomandari

Friptura sau Gratar