- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pieptul de pui in stil italian este un preparat delicios pe care trebuie sa il incercati pentru ca este delicios si foarte gustos.
Ingrediente
- 4 bucati file din piept de pui
- mozarella
- 3 rosii
- oregano
- ulei de masline
- lamaie
- sare
- piper
- unt pentru prajit
Instructiuni de preparare
- Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamaie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata.
- Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza doua-trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozarella. Dupa ce se inmoaie mozarella puiul este gata si se serveste cu cartofi nature.