Piept de pui in stil italian

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pieptul de pui in stil italian este un preparat delicios pe care trebuie sa il incercati pentru ca este delicios si foarte gustos.

Ingrediente

    • 4 bucati file din piept de pui
    • mozarella
    • 3 rosii
    • oregano
    • ulei de masline
    • lamaie
    • sare
    • piper
    • unt pentru prajit

Instructiuni de preparare

  1. Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamaie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata.
  2. Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza doua-trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozarella. Dupa ce se inmoaie mozarella puiul este gata si se serveste cu cartofi nature.

Recomandari

Friptura sau Gratar