- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Puiul in bere este un preparat foarte bun si gustos pe care il puteti prepara ori de cate ori se anunta invitati iar dvs doriti sa ii surprindeti cu un preparat de exceptie.
Ingrediente
- 175 ml ulei
- sare
- 5 pulpe superioare
- 200 ml bere
- fenicul sau marar pentru decor
- piper macinat
Instructiuni de preparare
- Spala si curata pulpele superioare, apoi pune-le pe un servet absorbant. Unge pulpele cu putin ulei, condimenteaza-le si lasa-le deoparte. Daca ungi carnea cu 2 catei de usturoi, friptura va avea un gust si mai placut.
- Intre timp, incinge uleiul ramas intr-o tigaie si rumeneste bucatile de carne, acopera cu capac si lasa sa se inbuse.
- Adauga berea la temperatura camerei si lasa pe foc potrivit pana scade si se intrepatrund aromele.
- Aceasta friptura se serveste cu rosii proaspete, castraveciori murati si felii de bagheta prajite, decorand cu fenicul sau marar verde si busuioc proaspat.