- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Purcelul de lapte este o delicatesa culinara desavarsita care nu poate lipsi de pe masa la cele mai importante momente din viata dvs.
Ingrediente
- 1 purcel de lapte
- ulei
- rom
- sare
Instructiuni de preparare
- Oparesti purcelul si-l cureti cu faina de porumb asa cum se curata capul de vitel sau de porc, pana cand devine alb cum e coala de hirtie, apoi il sarezi.
- Daca-l pui la tava, aseaza mai intii pe fundul tavii mici betisoare, improvizand astfel un gratar, ca sa nu se lipeasca.
- Daca-l pui la frigare, aseaza mai intai frigarea pe carbuni, pana se inroseste. Apoi o introduci in purcel si-l bagi la cuptor.
- Ungi purcelul din cand in cand cu untdelemn fin si, cand s-a rumenit pielea, cu rom.