- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Snitelul din vitel este foarte fraged si aromat. Servit cu lamaie ofera o aroma si un gust delicios si foarte aromat..... de neuitat!
Ingrediente
- 6 felii carne din pulpa de vitel
- 2 albusuri de ou
- 100 gr unt
- sare
- 2 linguri faina
- 50 ml ulei
- zeama de lamaie
Instructiuni de preparare
- Se taie carnea felii subtiri sare se bat putin cu ciocanelul de snitele, se sareaza, se dau prin faina si prin albus de ou batut in care s-a pus putin ulei, apoi se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins, pe ambele parti.
- Cand sunt rumenite frumos se asaza pe un platou si se servesc cu zeama de lamaie si cu garnitura de paste sau cartofi.
- Se pot face snitele sote, fara sa mai fie date prin ou. Se frig feliile subtiri in unt si se servesc cu ciuperci fierte in vin si deasupra se presara patrunjel verde tocat.