Cartofi ardelenesti- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cartofii ardelenesti sunt deliciosi si foarte aromati, fiind la fel de buni calzi sau reci, ca fel principal sau ca garnitura.

Ingrediente

    • 1,5 kg cartofi
    • 4 cepe
    • 130 ml ulei
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie felii si se pun intr-o tava. Ceapa se curata, se taie marunt, se caleste in ulei, apoi se adauga peste cartofi, adaugand sare si piper, dupa gust.
  2. Dupa ce se amesteca bine cartofii, se adauga supa, iar tava se introduce in cuptor, pentru 30 de minute, pana se rumenesc bine.
  3. Cartofii ardelenesti se servesc ca garnitura la friptura de porc sau pui.

Recomandari

Garnituri