- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Orezul cu legume etse un preparat dietetic care se poate servi ata ca garnitura cat si ca fel principal in diverse cure si regimuri.
Ingrediente
- 240 gr orez
- 4 morcovi
- 2 linguri ulei de masline
- sare
- 1 ceapa
- 100 gr mazare congelata
- 600 ml supa de pui
- piper macinat
Instructiuni de preparare
- Se curata morcovii si ceapa si se taie in cuburi mici. Intr-o tigaie incapatoare se incinge uleiul si se caleste ceapa, apoi se pun morcovii si orezul.Cand orezul incepe sa devina translucid, se adauga mazarea congelata si se lasa ca sa se absoarba apa.
- Se adauga treptat supa calda cu un polonic, si se adauga numai dupa ce supa se absoabe complet. Se potriveste gustul de sare si piper si cand ultimul polonic de supa s-a absorbit de orez, se opreste focul si se poate servi.