- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Soteul de morcovi este o garnitura plina de vitamine si foarte gustoasa. Soteul de morcovi se poate servi atat cald cat si rece fiind la fel de gustos.
Ingrediente
- 1 kg morcovi
- 1 lingura zahar
- patrunjel verde tocat
- 50 gr unt
- sare
Instructiuni de preparare
- Morcovii se rad de coaja, se spala, se taie rondele mici, care se fierb intr-o oala cu apa si sare, cat sa ii acopere. Cand apa a scazut aproape de tot, se pune zaharul, untul si se fierb pana scade apa de tot si incep sa se glaseze.
- Se asaza morcovii pe o farfurie si se presara cu patrunjel verde tocat marunt.
- Soteul se poate face si fara apa. Se pun morcovii in cuptor cu unt, zahar, sare si se lasa pana este gata.