- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
O reteta delicioasa si in zilele de vara cand poti prepara totul cu o seara inainte.Acest fel de mancare este si mai bun rece.
Ingrediente
- 6 cartofi
- 200 gr de mozzarella
- 10 aripioare de pui
- 2 fire de busuioc
- 50 gr unt
- pesmet
- un praf de nucsoara
Instructiuni de preparare
- Speli cartofii si ii pui la fiert intregi intr-o oala cu apa si sare. Dupa ce au fiert ii scoti din apa,ii lasi sa se raceasca apoi ii cureti de coaja.
- Tai cartofii cubulete si ii asezi intr-o tava tapetata cu unt, pesmet si mozzarella rasa. Acoperi cartofii cu un strat gros de mozzarella, pui firele de busuioc si nucsoara si bagi tava la cuptor.
- Intre timp candimentezi aripioarele cu sare, piper si boia si le coci pe gratar sau la cuptor.
- Cand aripioarele sunt gata le servesti cu garnitura de cartofi gratinati.