Cartofi gratinati

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

O reteta delicioasa si in zilele de vara cand poti prepara totul cu o seara inainte.Acest fel de mancare este si mai bun rece.

Ingrediente

    • 6 cartofi
    • 200 gr de mozzarella
    • 10 aripioare de pui
    • 2 fire de busuioc
    • 50 gr unt
    • pesmet
    • un  praf de nucsoara

Instructiuni de preparare

  1. Speli cartofii si ii pui la fiert intregi intr-o oala cu apa si sare. Dupa ce au fiert ii  scoti din apa,ii lasi sa se raceasca apoi ii cureti de coaja.
  2. Tai cartofii cubulete si ii asezi intr-o tava tapetata cu unt, pesmet si mozzarella rasa. Acoperi cartofii cu un strat gros de mozzarella, pui firele de busuioc si nucsoara si bagi tava la cuptor.
  3. Intre timp candimentezi aripioarele cu sare, piper si boia si le coci pe gratar sau la cuptor.
  4. Cand aripioarele sunt gata le servesti cu garnitura de cartofi gratinati.

Recomandari

Garnituri