Antricot de vita cu legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Antricotul de vita cu legume este o macare care se poate consuma chiar si rece, in zilele caniculare de vara. Antricotul de vita cu legume este de fapt o tocanita delicioasa.

Ingrediente

    • 500 gr antricoate de vita
    • 2 cepe
    • 200 ml vin alb
    • 4 linguri pasta de tomate
    • 50 gr untura sau ulei
    • 1 morcov
    • 200 ml apa
    • patrunjel verde
    • marar verde
    • 1 lingurita m,ustar
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se rumenesc antricoatele in ulei sau untura, pe amandoua partile, apoi se scot din grasime, pe pun pe o farfurie si se lasa la caldura pe marginea aragazului.
  2. In cratita in care s-au rumenit antricoatele, se pune ceapa si morcovul taiate bucati subtiri, sa se rumeneasca, apoi se adauga vinul, apa, pasta de tomate, mustarul, sare, piper, verdeturile, se adauga carnea , se acopera cratita cu capac si se lasa sa fiarba la foc mic, sau se poate introduce la cuptor.
  3. Cand este gata se degreseaza sosul si se poate servi adaugand deasupra patrnjel verde tocat marunt.

Recomandari

Mancaruri