Ardei umpluti cu carne de pui

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ardeii umpluti cu carne de pui sunt cei mai gustosi si dietetici ardei umpluti.Daca doriti puteti folosi carne tocata de curcan, vita, porc sau amestec.

Ingrediente

    • 800 gr carne de pui tocata
    • 2 cepe
    • 150 ml sos de rosii
    • 8 ardei garsi
    • 6 linguri orez
    • 1 lingura pasta de tomate
    • 150 ml apa
    • 1 lingurita faina
    • patrunjel verde
    • ulei
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Taie marunt ceapa si caleste-o in ulei. Adauga orezul spalat, stinge cu apa, pune apoi carnea tocata, sare si piper si lasa sa se inabuse, iar la final adauga pasta de tomate.
  2. Intre timp,  taie ardeii in doua si indeparteaza semintele si nervurile. Umple jumatatile de ardei, dar nu inainte de a amesteca umplutura cu verdeata tocata marunt.
  3. Asaza ardeii intr-o tava si toarna deasupra sosul obtinut din faina amestecata cu sosul de rosii, sare si putina apa. Baga vasul in cuptor pentru 40 de minute, apoi in momentul servirii adauga o ligura de smantana.

Recomandari

Mancaruri