Ardei umpluti cu cuscus- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ardeii umpluti cu cuscus sunr foarte buni, dar daca preferati gustul sarat-acrisor, inlocuiti mugurii de pin si stafidele cu masline tocate si 2 rosii taiate cubulete.

Ingrediente

    • 350 gr cuscus
    • 30 gr stafide
    • patrunjel verde
    • 8 ardei grasi
    • 2 cepe
    • 2 linguri muguri de pin
    • ulei
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 portii
Timp de preparare 10 minute
Timp de coacere 30 minute

  1. Pune 500 ml de apa la fiert si adauga putina sare. Dupa ce a dat in fiert, da vasul deoparte si pune cuscusul si lasa-l la inmuiat 5 minute, adaugand sare dupa gust.
  2. Curata ardeii, taie-le capacel si pastreaza cotorul si codita. Curata ceapa, toc-o foarte fin, apoi caleste-o putin in ulei incins, aduagand mugurii de pin.
  3. Adauga ceapa si mugurii de pin peste cuscus, pune si stafidele si verdeata, apoi amesteca bine compozitia, potrivind gustul de sare si piper.
  4. Umple ardeii cu compozitia preparata si, la fiecare ardei pune capacelul cu codita. Unge o tava cu ulei, pune ardeii, toarna printre ei apa si da-i la cuptor jumatate de ora.

Recomandari

Mancaruri