- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ardeii umpluti cu legume si cuscus ofera o alta impresie in ceea ce privesc clasicii ardei umpluti. Combinatia dintre legume, ardei si cuscus este fenomenala!
Ingrediente
- 4 ardei grasi
- 1 ceapa
- 2 ciuperci
- 150 gr cuscus
- 1/2 dovlecel
- 75 gr masline rondele
- 1 lingura cu unt
- 125 gr cascaval
- sare
Instructiuni de preparare
- Pune la fiert o ceasca cu apa si lingura de unt. Dupa ce a dat in primul clocot, opreste focul si rastoarna cuscusul.Acopera vasul si lasa-l cateva minute, pana cand se absoarbe toata apa.
- Separat, caleste ceapa taiata marunt, impreuna cu ciupercile si dovlecelul taiat in cubulete. Adauga maslinele si cuscusul, amesteca usor, apoi potriveste gustul de sare.
- Taie deasupra ardeilor un capacel si indeparteaza cotorul, seminte si nervurile. Umple ardeii cu compozitia preparata si adauga deasupra cascaval ras. Pune ardeii intr-o tava termorezistenta si bag-o la cuptor, la foc redus 10 minute, apoi scoate tava si poti servi.