Aripioare de pasare in vin

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aripioarele de pasare in vin trebuie sa le incercati pentru ca se prepara usor si sunt foarte gustoase.

Ingrediente

    • 500 gr aripioare
    • 250 gr ciuperci
    • 1 ceapa
    • 100 gr bacon
    • 150 mi ulei
    • 250 ml vin alb
    • 1 lingura margarina
    • 1 legatura patrunjel verde

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 portii

Timp de preparare 50 minute

  1. Cureti si tai marunt ceapa, apoi o calesti in ulei incins. Adaugi baconul taiat fasii si ciupercile taiate feliute si le lasi 10 minute sa se caleasca impreuna.
  2. In alta tigaie, topesti margarina, in care adaugi aripioarele curatate, spalate si taiate in doua. Dupa ce s-au rumenit bine pe toate partile, le pui peste ceapa, torni vinul si lasi sa fiarba totul la foc mic, 15 minute. La final presari patrunjel proaspat tocat.

Recomandari

Mancaruri