- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aripioarele de pasare in vin trebuie sa le incercati pentru ca se prepara usor si sunt foarte gustoase.
Ingrediente
- 500 gr aripioare
- 250 gr ciuperci
- 1 ceapa
- 100 gr bacon
- 150 mi ulei
- 250 ml vin alb
- 1 lingura margarina
- 1 legatura patrunjel verde
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 portii
Timp de preparare 50 minute
- Cureti si tai marunt ceapa, apoi o calesti in ulei incins. Adaugi baconul taiat fasii si ciupercile taiate feliute si le lasi 10 minute sa se caleasca impreuna.
- In alta tigaie, topesti margarina, in care adaugi aripioarele curatate, spalate si taiate in doua. Dupa ce s-au rumenit bine pe toate partile, le pui peste ceapa, torni vinul si lasi sa fiarba totul la foc mic, 15 minute. La final presari patrunjel proaspat tocat.