- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pentru fragezirea carnii de vanat baitul este solutia cea mai buna si eficienta.
Ingrediente
- 300 ml otet
- 2 morcovi
- 3 cepe
- 2 capatani usturoi
- 1 telina radacina
- 200 ml vin
- 2 foi de dafin
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingurita piper boabe
- 100 gr sare
Instructiuni de preparare
- Morcovii, ceapa si telina radacina se curata, se spala, apoi se taie rondele si impreuna cu usturoiul curatat si taiat felii, piperul, foile de dafin, otetul, vinul, sarea si cimbrul, se pun in 4 litri de apa clocotita.
- Solutia obtinuta se foloseste la marinarea carnii de vanat care se tine in bait o noapte pentru a se fragezi si aromatiza frumos.