- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Musacaua este o mancare foarte buna mai ales rece. Puteti varia tipurile de carne folosind cea de vita sau de porc. Gustul va fi la fel de delicios.
Ingrediente
- 1 kg de cartofi
- 500 gr de carne tocata de pui
- 1 ceapa
- o lingura de unt
- 100 ml ulei
- 100 ml lapte
- boia de ardei
- o lingura de pasta de tomate
Instructiuni de preparare
- Speli catrofii si ii pui la fiert intr-o oala cu apa rece si un praf de sare.
- Separat pui uleiul cu ceapa la calit iar cand ceapa incepe sa capete o culoare aurie adaugi carnea,pasta de tomate si condimentele.Lasi pe foc timp de 30 de minute.
- Cand cartofii sunt gata faci din ei un piure adaugand untul si laptele,iar cand carnea este gata incepi sa asezi totul intr-o cratita incepand cu un strat de cartofi si unul de carne si tot asa pana terminam ingredientele.
- Dati vasul la cuptor pentru 20 de minute, iar cand o scoateti din cuptor adaugati patrunjel.