- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
O reteta delicioasa care poate fi preparata si cu cubulete de carne nu numai cu limba.
Ingrediente
- 1 limba de porc
- 2 cepe
- 150 ml de ulei
- 4-5 fire de praz
- 6-8 masline
- 1 lingura de faina
- 3 linguri de bulion
- condimente pt carnea de porc
- verdeata
Instructiuni de preparare
- Speli bine limba, o oparesti,o cureti de stratul carnos dupa care o tai rondele. Taie ceapa Julien si prazul bastonase de 2-3 cm.
- Intr-o cratita cu ulei pui la inabusit ceapa si rondelele de praz apoi adaugi o cana de apa. Continui fierberea pana carnea se patrunde bine apoi adaugi faina dizolvata cu apa, bulionul si maslinele iar la sfarsit sare si verdeata.