Bibilica cu varza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Bibilica cu varza este o mancare atat de iarna cat si de vara, mai ales daca se prepara cu varza proaspata si cu mult marar.

Ingrediente

    • 1 bibilica
    • 1 ceapa
    • 150 gr slanina
    • 1 varza
    • 1 morcov
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se curata varza de frunzele de deasupra, se taie in doua, se scoate cotorul si se pune sa fiarba 30 de minute.
  2. Bibilica se curata, se spala, apoi se pune intr-o cratita peste slanina taiata felii, ceapa tocata, morcovul taiat felii, iar varza fiarta se pune in jurul ei. Se adauga zeama de carne sau apa calda, sare si piper macinat, se acopera cratita cu un capac si se introduce la cuptor sa fiarba pana cand carnea de bibilica este fiarta.

Recomandari

Mancaruri