Cartofi copti

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cartofii copti sunt foarte gustosi. Daca doriti sa le dati o aroma mai intensa puteti folosi rozmarin proaspat.

Ingrediente

    • 10-12 cartofi mari
    • 3-4 linguri cu margarina sau ulei
    • sare grunjoasa

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Se spala cartofii cu un burete aspru, se usuca, se tavalesc prin sare sau se asaza pe un strat subtire de sare intr-o tava veche si se coc in cuptor.
  2. Se scot dupa 1 ora, se scutura de sare, se asaza intr-un castron mare si se tin acoperiti cu un servet 30 de minute. Se curata si se servesc calzi, stropiti cu margarina fina sau cu ulei de salata.
  3. Cartofii copti sunt buni cu salata de sfecla.

Recomandari

Mancaruri