Ciulama cu branzeturi la cuptor

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciulamaua cu branzeturi la cuptor este un preparat rafinat, delicat pe care maca o data ar trebui sa il incercati si dvs.

Ingrediente

    • 170 gr mozzarella
    • 80 gr emmentaler
    • 50 gr parmezan
    • 180 gr gorgonzola
    • 1 cub de unt
    • 500 ml lapte
    • 1 lingura faina
    • 200 gr ciuperci de padure
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Pune untul la incins intr-o tigaie, si ca sa nu se arda adauga 1 lingura de ulei de masline. caleste 2 minute in unt , ciupercile taiate marunt, adauga faina, amesteca bine si tine pe foc cateva minute.
  2. Prepara sosul bechamel: toarna laptele peste comozitia din tigaie si amesteca continuu, la foc mic, ca sa nu faca cocoloase.Adauga gorgonzola maruntita si amesteca bine.
  3. Separat, taie mozzarella si emmentalerul cubulete, rade parmezanul si adauga-le peste sosul cu ciuperci. Adauga sare si pune compozitia  in forme de sufleu unse cu unt.
  4. Baga formele la cuptor 20 de minute, pana capata o cloare aurie. Decoreaza cu marar verde tocat si serveste alaturi de salata verde.

Recomandari

Mancaruri