- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ciulamaua de rosii este o mancare usoara si gustoasa, pe care o puteti servi cu garnitura de piure in cartofi.
Ingrediente
- 750 gr rosii
- 1 gogosar/ardei
- 3 linguri smantana
- patrunjel verde
- 1 ceapa
- ulei
- 3 catei de usturoi
- piper macinat
- 2 linguri faina
- sare
- apa
Instructiuni de preparare
- Ceapa si gogosarul se taie marunt si se calesc in ulei. Rosiile se oparesc, se curata de pielita, se taie felii, se adauga peste ceapa si gogosar, impreuna cu o cana de apa si se lasa la fiert.
- Se amesteca faina cu inca o cana de apa rece, se adauga in cratita si se asezoneaza. Se pun smantana, usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.