Ciulama de rosii

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciulamaua de rosii este o mancare usoara si gustoasa, pe care o puteti servi cu garnitura de piure in cartofi.

Ingrediente

    • 750 gr rosii
    • 1 gogosar/ardei
    • 3 linguri smantana
    • patrunjel verde
    • 1 ceapa
    • ulei
    • 3 catei de usturoi
    • piper macinat
    • 2 linguri faina
    • sare
    • apa

Instructiuni de preparare

  1. Ceapa si gogosarul se taie marunt si se calesc in ulei. Rosiile se oparesc, se curata de pielita, se taie felii, se adauga peste ceapa si gogosar, impreuna cu o cana de apa si se lasa la fiert.
  2. Se amesteca faina cu inca o cana de apa rece, se adauga in cratita si se asezoneaza. Se pun smantana, usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.

Recomandari

Mancaruri