- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
cand doriti un preparat cu cotlete de miel, dar acre sa fie rapid de preparat si foarte gustos, atunci este momentul pentru cotletele de miel in stil grcesc.
Ingrediente
- 2 ½ linguri ulei de masline
- 2 catei usturoi, maruntit
- 1 lingurita oregano uscat
- ¼ lingurita cuisoare macinate
- 1 kg cotlet miel, grosime de 2 cm
- 500 gr spanac proaspat
- 125 ml iaurt integral
- 1 legatura marar maruntit
- ½ lingura suc lamaie
Instructiuni de preparare
- Incingeti o tigaie si amestecati 1 ½ linguri de ulei de masline, usturoi, oregano, scortisoara, pimento, sare si piper. Treceti bucatile de cotlet prin acest amestec. Prajiti-le in tigaie, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
- In alta tigaie, incalziti doar o picatura de ulei si adaugati spanacul, amestecand pana ce acesta isi pierde fragezimea si sucul ce a iesit din spanac se evapora, si asezonati cu putin sare. Adaugati in spanac iaurtul, mararul si sucul de lamaie. Turnati tot inapoi in tigaie si inabusiti usor, avand grija sa nu fierbeti.