Cotlete de vitel cu smantana

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cotletele de vitel cu smantana sunt foarte gustoase si aromate, mai ales daca se adauga si cateva boabe de piper verde pentru a accentua aroma carnii fragede.

Ingrediente

    • 5 cotlete de vitel
    • 150 gr smantana
    • patrunjel verde
    • 2 linguri faina
    • 70 gr unt
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Cotletele de vitel se spala, se sterg cu un servet absorbant, se dau prin faina si se asaza intr-o cratuita cu unt fierbinte, se intorc pe ambele parti si se acopera cu capac ca sa se inabuse bine si sa fiarba.
  2. Cand cotletele sunt aproape gata, se toarna peste ele smantana amestecata cu o lingura de faina, se mai fierbe 2-3 clocote, se adauga sare si piper, patrunjel verde tocat, apoi se poate servi cu o garnitura de orez natur sau paste fierte al dente.

Recomandari

Mancaruri