- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cotletele de vitel moldovenesti trebuie sa le incercati si dvs deoarece sunt delicioase, si pline de vitamine.
Ingrediente
- 1 kg cotlete de vitel
- 300 gr rosii
- 2 vinete
- 2 catei de usturoi
- 5 linguri ulei
- piper macinat
- sare
- patrunjel verde
- 200 ml vin alb
Instructiuni de preparare
- Intr-o cratita cu ulei fierbinte, pe foc mic, se asaza cotletele si se prajesc pe ambele parti, acoperind cratita cratita cu capac.
- Vinetele taiate felii si date rpin faina se prajesc in ulei.Dupa ce -au terminat vinetele de prajit, in uleiul ramas se pun rosiile curatate si taiate sferturi. Se adauga sare, piper, patrunjelul verde tocat si usturoiul tocat si se lasa sa se inabuse, apoi se asaza cotletele in cratita, se toarna vinul si se pun si vinetele, dupa care se introduce cratita la cuptor pentru 10 minute.