- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Prepararea crapului inabusit este un deliciu culinar desavarsit.
Ingrediente
- 1 crap de 1,5 kg
- 300 ml vin
- 15 buc arpagic
- patrunjel verde
- marar verde
- 100 gr unt
- cimbru
- sare
- piper
Instructiuni de preparare
- Pestele se curata, se spala si se taie bucati nu prea groase. Intr-un vas termorezistent se pun bucatile de peste, se introduce intre ele arpagicul curatat, se pun bucati de unt, se presara cu sare, piper, verdeturi tocate, se adauga vinul si se introduce vasul la cuptor, la foc mic.
- Cand pestele este gata, se scot cu lopatica bucatile de peste, se asaza pe un platou, se garnisesc cu arpagicul su cu ssul din tava. Optional se poate stropi cu zeama de lamaie.