- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Curry cu orez este un preparat indian, pe care il puteti prepara daca doriti sa incercati retete orientale autentice.
Ingrediente
- 1/2 piept de curcan
- 400 gr rosii in bulion
- 2 lingurite praf de curry
- 2 cepe
- 2 morcovi mici
- 4 linguri ulei
- sare
Instructiuni de preparare
- Intr-o cratita se incinge uleiul si se pune la calit ceapa taiata. Dupa ce a devenit aurie, se adauga carnea taiata cubulete. Se intoarce si se amesteca, avand grija sa nu se arda.
- Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea, se adauga morcovul ras, praful de curry, rosiile curatate de coaja si bulionul in care au fost conservate. Se potiveste de sare si se lasa sa fiarba cam 30 de minute. La nevoie, se poate adauga putina apa pentru a se continua fierberea, asata numai in cazul in care carnea mai necesita fierbere.
- Se serveste cu orez fiert in apa cu sare si presarat cu patrunjel verde tocat marunt.