- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Muschiul de miel cu smantana este un preparat pe acre trebuie sa il incercati pentru ca este aromat, gustos si usor de preparat.
Ingrediente
- 500 gr muschi de miel
- 200 ml smantana
- 2 linguri cu marar tocat
- sare
- 1 lingurita cu faina
- 150 ml ulei
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Muschiul se scoate de pe coaste, se spala si se sterge cu un prosop curat. Se taie felii groase, care se pun in ulei incins. Cand carnea s-a albit, se scoate pe o farfurie, iar in uleiul ramas se adauga smantana si faina desfacuta intr-o ceasca cu apa calda.
- Se pun feliile de muschi, se sareaza si se adauga marar tocat Se acopera cratita cu un capac si se fierbe mancarea la foc mic. Se serveste fierbinte, cu mamaliguta calda, langa vin alb dulce sau demisec.