- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Carnea de miel cu spanac este o mancare de primavara, plina de vitamine si aromata pe acre merita sa o incercati!
Ingrediente
- 1 kg carne de miel
- 1 kg spanac
- 2 linguri cu unt
- 1 lingurita cu faina
- sare
- piper
- 150 ml lapte
- usturoi
- 1 lingurita cu bulion de rosii
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4-6 persoane
- Se spala carnea si se taie felii groase, apoi se caleste in unt.
- Separat se pregateste spanacul astfel: se spala frunza cu frunza, se opareste 5 minute in apa clocotita si se scurge. Se toaca marunt si se pune peste carne.
- Se umple cratita cu zeama de spanac, se adauga faina desfacuta in lapte, 1 lingurita cu bulion si putin usturoi taiat. Mancarea se sareaza si se pipereaza dupa gust si se pune sa scada in cuptor sau pe o tabla groasa pusa pe flacara aragazului.
- Preparatul de serveste cald, bine scazut, cu paine proaspata si vin alb demisec.