Ficatei de pui cu usturoi

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ficateii de pui cu usturoi sunt foarte buni si gustosi, cu conditia sa nu ii tineti prea mult pe foc, deoarece se intaresc si devin amari.

Ingrediente

    • 700 gr ficatei de pui
    • 1/2 legatura patrunjel verde
    • 10 catei de usturoi
    • apa
    • ulei
    • sare
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Ficateii se pun pe foc in aprox. 4 linguri ulei. Dupa cam 2 minute se adauga apa cat sa-i cuprinda, putina sare, piper si 5 catei de usturoi dati prin razatoare sau pisati.
  2. Se lasa sa fiarba putin ca sa se patrunda ficateii. La sfarsit se adauga restul de usturoi ras si se
    orneaza cu patrunjelul tocat.

Recomandari

Mancaruri