Rata pe varza-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rata pe varza este o mancare delicioasa,indiferent ca folositi rata portionata sau intreaga.

Ingrediente

    • pieptul si pulpele de la o rata
    • 2 linguri sos de rosii/bulion
    • 1 varza potrivit de mare
    • 2 morcovi
    • 2 ardei
    • verdeata: patrunjel, marar
    • piper macinat
    • 200 ml smantana
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se taie varza, morcovii, ardeii si se aseaza intr-o oala. Deasupra se aseaza pieptul si pulpele de rata. Se adauga sare dupa gust, apoi se lasa sa fiarba 1 ora , la foc potrivit.
  2. Spre sfarsitul prepararii se adauga bulionul, verdeturi (patrunjel, marar), piperul. Se mai fierbe putin, iar la final se adauga smantana si se mai da un clocot.

Recomandari

Mancaruri