- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ghiveciul cu crap este un preparat delicios, foarte sanatos prin combinarea pestelui cu multe legume.
Ingrediente
- 1 kg crap
- 1 morcov
- 1 castravete verde
- 1 ardei gras
- o mana fasole verde
- 1 mana mazare
- 1 patrunjel
Instructiuni de preparare
- Se curata pestele de solzi si de intestine, se spala bine, apoi se taie bucati care se sareaza si se lasa deoparte.
- Se curata legumele si se taie feliute subtiri care se pun sa fiarba cu apa si uleiul, la cuptor. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga bucatile de peste si se lasa sa fiarba impreuna. Cand pestele este fiert se opreste focul la cuptor si se lasa sa se racoreasca putin dupa care se poate servi.
- Ghiveciul cu crap se poate consuma atat rece cat si cald.