Pui cu sos de tarhon

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Puiul cu sos de tarhon este o reteta foarte simplu de realizat, gustoasa si fara prea multe complicatii de aprovizionare! Si pentru ca e vara, e bine sa folosim verdeturi proaspete, adica in cazul acesta, tarhon proaspat.

Ingrediente

    • 1 pui
    • 1 leg tarhon
    • 2 linguri unt
    • 200 ml vin alb
    • 200 ml pasta de tomate
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se curata puiul, se spala si se taie in bucati care se rumenesc in unt peste care se adauga vinul, pasta de tomate, se adauga sare si frunzele de tarhon, spalate si tocate.
  2. Se lasa sa fiarba inabusit, 30 de minute, dupa care se poate servi cu garnitura de tarhon oparit, tocat marunt.

Recomandari

Mancaruri