- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Gulasul de vita este foarte gustos si puteti sa il prepararti chiar si cu carne de vanat. Pentru un gust autentic inlocuiti pasta de tomate cu cea de ardei.
Ingrediente
- 300 gr pulpa de vitel
- 500 gr cartofi
- 3 cepe
- 400 gr pasta de tomate
- 3 morcovi
- 150 ml ulei
- 2 catei de usturoi
- 1 lingurita boia
- patrunjel verde
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Toaca marunt ceapa si usturoiul, apoi caleste-le 2-3 minute in ulei incins. Adauga morcovii taiati rondele si lasa-i sa se inabuse.
- Taie carnea de vita in cuburi si condemnteaza-le cu piper macinat. Cand ceapa devine sticloasa adauga carnea si lasa sa se inabuse totul cateva minute. Adauga boiaua, pasta de tomate si 2 litri de apa si lasa sa fiarba.
- Dupa o ora, pune cartofii taiati cuburi, sare si piper si lasa la foc mic 30 de minute, pana incepe sa scada.
- Gulasul se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.