- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Mancarea de ardei este un preparat gustos pe care il poti face inlocuind carnea cu ciupeci tocate marunt, astfel preparatul va fi mai dietetic.
Ingrediente
- 500 gr carne tocata
- 150 gr orez
- 1 ceapa rosie
- 2 linguri ulei
- 2 cepe
- 3 ardei kapia sau gogosari
- 2 linguri bulion
- 2 linguri parmezan ras
- oregano
- sare
- piper negru macinat
Instructiuni de preparare
- Intr-un castron amesteca orezul, carnea tocata, ceapa alba data pe razatoare, bulionul, sare si piper, dupa gust.
- Toarna uleiul intr-o tava, intinde carnea tocata ca un aluat si pune un rand de rondele de ceapa rosie, apoi unul de ardei kapia. Presara parmezan, piper macinat si oregano si baga tava la cuptor pentru 30-40 de minute, dupa acre scoate-o din cuptor, las-o sa se racoreasca si o poti servi.