Mancare de ardei-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Mancarea de ardei este un preparat rapid, aromat, plin de vitamine si pe care il puteti servi si rece a doua zi.

Ingrediente

    • 3 ardei grasi (verde, galben, portocaliu)
    • 1 ceapa
    • 1 ou
    • patrunjel verde
    • 5 crenvursti de pui
    • 1 lingura pasta de tomate
    • ulei
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Fierbe crenvurstii 5 minute in apa fierbinte, apoi scoate-i pe un servet.
  2. Separat, pune pe foc o craticioara cu 4 linguri cu ulei si adauga ceapa tocata amrunt si lasa sa se caleasca 2 minute.
  3. Taie crenvurstii rondele si adauga-i peste ceapa calita impreuna cu ardeii grasi taiati fasii late, acoperind cretita cu un capac.
  4. Dupa 3 minute adauga pasta de tomate stinsa cu 100 ml de apa, sare si piper dupa gust, acopera iarasi cu capac cratita si lasa sa fiarba 5 minute, la foc mic ca sa se intrepatrunda aromele.
  5. Ia cratita de pe foc, sparge oul ochi deasupra si baga  la cuptor pana se intareste albusul, apoi scoate-o si serveste fierbinte, decorata cu patrunjel verde.

Recomandari

Mancaruri