- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Mancarea de ardei este un preparat rapid, aromat, plin de vitamine si pe care il puteti servi si rece a doua zi.
Ingrediente
- 3 ardei grasi (verde, galben, portocaliu)
- 1 ceapa
- 1 ou
- patrunjel verde
- 5 crenvursti de pui
- 1 lingura pasta de tomate
- ulei
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Fierbe crenvurstii 5 minute in apa fierbinte, apoi scoate-i pe un servet.
- Separat, pune pe foc o craticioara cu 4 linguri cu ulei si adauga ceapa tocata amrunt si lasa sa se caleasca 2 minute.
- Taie crenvurstii rondele si adauga-i peste ceapa calita impreuna cu ardeii grasi taiati fasii late, acoperind cretita cu un capac.
- Dupa 3 minute adauga pasta de tomate stinsa cu 100 ml de apa, sare si piper dupa gust, acopera iarasi cu capac cratita si lasa sa fiarba 5 minute, la foc mic ca sa se intrepatrunda aromele.
- Ia cratita de pe foc, sparge oul ochi deasupra si baga la cuptor pana se intareste albusul, apoi scoate-o si serveste fierbinte, decorata cu patrunjel verde.