- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Daca carnea de vitel este preferata dvs, atunci mancarea de vitel si dovleac va va incanta de la prima imghititura.
Ingrediente
- 400 gr carne de vitel
- 2 rosii dehidratate
- 2 linguri ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri vin alb demisec
- piper macinat
- 300 gr dovleac
- 65 ml apa
- 1 crenguta rozmarin
- sare
Instructiuni de preparare
- Se feliaza cateii de usturoi, apoi se calesc in uleiul de masline incins. Se aduaga carnea de vitel taiata fasii subtiri, iar dupa ce carnea isi schimba culoarea se toarna vinul.
- Cand s-au evaporat vaporii de alcool, se pune dovleacul taiat cubulete, rosiile deshidratate taiate fasii subtiri, si rozmarinul. Se aduaga apa, apoi se acopera cratita cu capac.
- Din cand in cand se mai amesteca in mancare si daca mai etse nevoie se mai aduaga apa. cand dovleacul si carnea sunt perfect patrunse, se opreste focul, se condimenteaza mancarea cu sare si piper, apoi se poate servi.