Musaca de legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Musacaua de legume este un preparat dieteti foarte gustos, pe care il puetti prepara folosind alte legume si combinatii

Ingrediente

    • 1 vanata
    • 1 ardei gras galben
    • 1 ardei gras rosu
    • 1 dovlecel
    • 3 oua
    • 200 gr branza feta
    • rozmarin
    • ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Spala legumele, taie vanata si dovlecelul in felii groase de circa 1 cm grosime si pune putina sare pe ele. Curata ardeii de cotor si de seminte si taie-i in patru.
  2. Incinge un gratar, unge-l cu ulei si frige feliile de vinete si dovleceii dupa ce i-ai stors putin. Dupa ce ai fript legumele unge un vas termorezistent cu ulei si asaza un strat de vinete, unul de dovlecei si cateva felii de ardei gras. taie branza feta felii, pune-o in vas si adauga legumele ramase in mai multe straturi. Bate ouale si toarna-le peste legume, apoi baga vasul in cuptor pentru 25 de minute.
  3. Daca doriti puteti adauga cascaval ras sau suc de rosii, astfel  musacaua va fi si mai gustoasa.

Recomandari

Mancaruri