Pana de somn

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pana de somn este preparatul ideal pentru zilele caniculare de vara. Servit rece este o adevarata placere sa il consumi.

Ingrediente

    • 500 gr somn
    • 1/2 telina
    • usturoi
    • 1 morcov
    • 1 ceapa
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. Se curata legumele, se spala, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se spala pestele apoi se pune si el in oala cu legume si se lasa sa fiarba la foc mic, adaugand putina sare si piper.
  2. Cand pestele este fiert se opreste focul si se lasa in apa pana se raceste complet. Cand pestele este rece, se scoate pe o farfurie si se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliga.

Recomandari

Mancaruri