Peperone a la marinara

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Peperone a la marinara este un preparat de post, gustos si foarte bun.

Ingrediente

    • 3 ardei grasi colorati (portocaliu, galben, rosu)
    • putin ulei de masline
    • 2 catei de usturoi
    • rosii din bulion
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. Ardeii se taie jumatati, se curata de seminte si cotor si se pun in cuptor pe o tava, timp de 20 minute.
  2. Pentru prepararea sosului se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, se adauga usturoiul pisat si rosiile din bulion taiate marunt. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
  3. Cu acest sos se umplu ardeii si se orneaza cu frunze de busuioc sau patrunjel.

Recomandari

Mancaruri