- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pestele alb in camasa de branza este un preparat foarte bun pentru masa de pranz, fiind aromat si foarte gustos.
Ingrediente
- 800 gr fileuri de salau sau orice fel de peste alb
- 4 oua
- 2 linguri faina
- 125 gr cascaval
- 50 gr unt
- 20 ml otet
- 1 lingurita hot sauce
- 1/2 lamaie
- nucsoara rasa
- 1 legatura marar
- sare
- piper alb macinat
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 portii
- Spalati fileurile de peste, apoi uscati-le cu servete absorbante. Dupa ce s-au uscat stropiti-le cu zeama de lamaie, sosul picant si otet, pudrati-le cu sare si piper, apoi bagati-le la frigider pentru 15 minute.
- Batei ouale cu faina, cascavalul ras, mararul, putina nucsoara macinata, sare si piper si frecati bine amestecul pana obtineti un amestec omogen.
- Ungeti cu unt un vas termorezistent, asezati intr-un strat fileurile de peste, apoi turnati compozitia de oua deasupra. Coaceti prepatarul 20 de minute, in cuptorul incins, la foc mediu, apoi il puteti servi.