Peste alb in camasa de branza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pestele alb in camasa de branza este un preparat foarte bun pentru masa de pranz, fiind aromat si foarte gustos.

Ingrediente

    • 800 gr fileuri de salau sau orice fel de peste alb
    • 4 oua
    • 2 linguri faina
    • 125 gr cascaval
    • 50 gr unt
    • 20 ml otet
    • 1 lingurita hot sauce
    • 1/2 lamaie
    • nucsoara rasa
    • 1 legatura marar
    • sare
    • piper alb macinat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 portii

  1. Spalati fileurile de peste, apoi uscati-le cu servete absorbante. Dupa ce s-au uscat stropiti-le cu zeama de lamaie, sosul picant si otet, pudrati-le cu sare si piper, apoi bagati-le la frigider pentru 15 minute.
  2. Batei ouale cu faina, cascavalul ras, mararul, putina nucsoara macinata, sare si piper si frecati bine amestecul pana obtineti un amestec omogen.
  3. Ungeti cu unt un vas termorezistent, asezati intr-un strat fileurile de peste, apoi turnati compozitia de oua deasupra. Coaceti prepatarul 20 de minute, in cuptorul incins, la foc mediu, apoi il puteti servi.

Recomandari

Mancaruri