- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pestele oriental nu numai ca se prepara usor dar este un prepara gustos si apetisant.
Ingrediente
- 500 gr peste alb
- 1 fir praz verde
- 2 morcovi fierti
- 250 gr cus-cus
- 150 gr caise uscate
- 3 catei usturoi
- 70 gr unt
- coriandru boabe
- sare
- piper
- ulei
- patrunjel
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 2 portii
Timp de preparare 50 minute
- Tai pestele in bucati mai mici si le asezi intr-o tava cu putin ulei. Presari sare, piper, usturoiul zdrobit, coriandru si dai totul la cuptor pentru 30 de minute.
- Pui 500 ml de apa la fiert cu putina sare si, cand da in clocot, adaugi cus-cusul. Lasi sa fiarba 2-3 minute, dupa aceea adaugi untul, fructele uscate, morcovul taiat felii si prazul taiat bucati.
- Servesti pestele cu patrunjel verde si cu fructele uscate.