Peste oriental

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pestele oriental nu numai ca se prepara usor dar este un prepara gustos si apetisant.

Ingrediente

    • 500 gr peste alb
    • 1 fir praz verde
    • 2 morcovi fierti
    • 250 gr cus-cus
    • 150 gr caise uscate
    • 3 catei usturoi
    • 70 gr unt
    • coriandru boabe
    • sare
    • piper
    • ulei
    • patrunjel

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 2 portii

Timp de preparare 50 minute

  1. Tai pestele in bucati mai mici si le asezi intr-o tava cu putin ulei. Presari sare, piper, usturoiul zdrobit, coriandru si dai totul la cuptor pentru 30 de minute.
  2. Pui 500 ml de apa la fiert cu putina sare si, cand da in clocot, adaugi cus-cusul. Lasi sa fiarba 2-3 minute, dupa aceea adaugi untul, fructele uscate, morcovul taiat felii si prazul taiat bucati.
  3. Servesti pestele cu patrunjel verde si cu fructele uscate.

Recomandari

Mancaruri