- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pieptul de pui invelit in sunca este un preparat foarte aromat si usor de preparat, fiind la fel de bun cald sau rece.
Ingrediente
- 1 piept de pui dezosat
- 8 felii subtiri de sunca cruda
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 1/2 telina
- 1/2 ardei gras
- 200 gr broccoli
- 100 gr pasta de rosii
- 100 ml vin alb
- sare
- piper
- 1 legatura patrunjel
- ulei
- rozmarin
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 portii
Timp de preparare 70 minute
- Speli carnea, o tai in 4, apoi o prajesti in putin ulei incins. Scoti bucatile de carne si le condimentezi cu rozmarin, sare si piper.
- In uleiul ramas, pui legumele taiate fasii subtiri si le inabusi. Fierbi buchetelele de broccoli si le adaugi spre sfarsit peste legume, apoi torni pasta de rosii amestecata cu vin. Cand s-au fiert, pui compozitia intr-un vas ce poate fi dat la cuptor si condimentezi dupa gust. Deasupra asezi bucatile de pui pe care le-ai invelit mai intai in sunca.
- Dai vasul la cuptor timp de 15-20 de minute, apoi poti servi.