Pui cu miere si portocale

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Reteta de pui cu miere si portocale satisface si cele mai pretentioase gusturi datorita combinatiei dintre aciditatii portocalei si dulcetii mierii

Ingrediente

    • 1 pui
    • 2 linguri de miere
    • 2 portocale
    • oregano
    • coriandru
    • ulei
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

 

  1. Sperli puiul, il condimentezi in interior si in exterior cu sare, piper, oregano si coriandru. Il ungi cu miere si cu putin ulei si pui in interior feliile de la o portocala.
  2. Asezi puiul intr-o tava unsa, pui putina apa si portocala ramasa taiata in bucati. Acoperi cu folie de aluminiu, intepi folia in dou-trei locuri si coci in cuptorul preincalzit circa 20 de minute, la foc potrivit.
  3. Scoti folia de pe vas si coci, la foc mare, pana se rumeneste puiul ungand din cand in cand cu sosul din tava.

Recomandari

Mancaruri