- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Reteta de pui cu miere si portocale satisface si cele mai pretentioase gusturi datorita combinatiei dintre aciditatii portocalei si dulcetii mierii
Ingrediente
- 1 pui
- 2 linguri de miere
- 2 portocale
- oregano
- coriandru
- ulei
- sare si piper
Instructiuni de preparare
- Sperli puiul, il condimentezi in interior si in exterior cu sare, piper, oregano si coriandru. Il ungi cu miere si cu putin ulei si pui in interior feliile de la o portocala.
- Asezi puiul intr-o tava unsa, pui putina apa si portocala ramasa taiata in bucati. Acoperi cu folie de aluminiu, intepi folia in dou-trei locuri si coci in cuptorul preincalzit circa 20 de minute, la foc potrivit.
- Scoti folia de pe vas si coci, la foc mare, pana se rumeneste puiul ungand din cand in cand cu sosul din tava.