- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Puiul cu susan si legume trebuie sa il incercati pentru ca este foarte gustos si aromat, mai ales daca il serviti rece in zilele caniculare de vara.
Ingrediente
- 700 gr piept de pui
- 3 morcovi
- 2 ardei
- 300 gr fasole verde pastai
- 1 telina
- 50 gr seminte de susan
- 2 linguri sos de soia
- o lingura sos de stridii
- 2 linguri ulei de susan
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 portii
Timp de preparare 95 minute
- Pieptul de pui, taiat cubulete, il prajesti in ulei incins intr-un wok sau intr-o tigaie mai adanca, asezata pe flacara mare. Cand bucatile devin aurii, pui legumele, curatate si taiate in prealabil. Amesteci mereu, sa nu se arda.
- Dupa ce legumele s-au prajit, adaugi seminte de susan, sos de soia si sos de stridii. Mai tii wok-ul pe flacara 2-3 minute, cat sa se intrepatrunda aromele. Nu adaugi sare, cele doua sosuri fiind, de regula, destul de sarate.
- Servesti fierbinte puiul cu susan si legume, alaturi de o garnitura de cus-cus sau orez.