- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Puiul vanatoresc este un preparat cu mare cautare atat la noi cat si in alte tari precum Italia sau Franta, datorita aromei delicate foarte delicioase.
Ingrediente
- 1 pui
- 300 gr ciuperci
- 60 gr unt
- 8 buc arpagic
- piper
- sare
Instructiuni de preparare
- Se pun intr-o cratita 40 gr de unt, puiul spalat si legat si se lasa sa fiarba inabusit. pe foc mic, acoperit cu un capac pana scade apa lasata de pui si incepe sa se prajeasca, moment in care se da capacul la o parte, se adauga sare si piper, dupa care se baga cratita la cuptor sa se rumeneasca puiul frumos.
- Ciupercile si arpagicul se fierb in un 30 de minute, iar cand au scazut, se toarna peste pui, dupa acre se mai lasa in cuptor sa fiarba inca 10 minute.