Pulpa de berbec cu varza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pulpa de berbec cu varza este o mancare foarte gustoasa si aromata, pe care o puteti prepara pentru un fel pricipal delicios.

Ingrediente

    • 1 kg varza murata
    • 1 ceapa
    • 3 rosii
    • 600 gr pulpa de berbec
    • 100 gr untura
    • 1 lignura bulion
    • foaie de dafin
    • piper boabe
    • sare
    • cimbru
    • boia dulce

Instructiuni de preparare

  1. Se curata pulpa de berbec, se portioneaza,apoi se opareste in apa.Se da carnea oparita printr-un jet de apa rece si se presara cu sare, apoi se inabusa in untura incinsa, cu doua linguri de apa.
  2. Varza murata e spala si se taie fideluta. Ceapa se curata si se toaca marunt. Rosiile se oparesc, se curata si se taie in felii. Se pun in cratita varza, ceapa si bulionul, diluat cu putina apa, lasandu-se sa mai fiarba jumatate de  ora, apoi se adauga condimentele, apa, se acopera cratita si se da la cuptor, la foc potrivit, cam 2 ore, adaugand rosiile cu 15 minute inainte de a fi gata mancarea.

Recomandari

Mancaruri