- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pulpa de berbec umpluta este un preparat cu care ii puteti oricand suprinde in mod placut pe cei dragi.
Ingrediente
- 1 kg pulpa de berbec
- 2 linguri orez
- 200 ml lapte
- 1 felie franzela
- 250 gr ciuperci
- 200 ml ulei
- 1 ceapa
- 1 lamaie
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel verde
- piper
- sare
Instructiuni de preparare
- Pulpa de berbec se curata, se spala, dupa care se transeaza si se dezoseaza. Se taie lamaia in doua, iar cu jumatatile ei se freaca bine carnea, peste tot.
- Ciupercile se curata, se spala, se taie lame, iar ceapa curatata si spalata se toaca marunt. Se pun ciupercile si ceapa sa se inabuse in ulei, se adauga mararul si patrunjelul, tocate fin, sare si piper.
- Se ia de pe foc, se adauga felia de franzela inmuiata in lapte, stoarsa bine si maruntita. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza compozitia, apoi se umple pulpa de berbec cu ea, se leaga, se unge cu ulei si se da la cuptor aproximativ 2 ore, stropindu-se, cu sosul din tava.